Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga leva Våga älska


Du vågar inte leva, har någon sagt.
Det är sant.
Du vågar inte älska, sa någon annan.
Det stämmer nog.

Jag lever, men bara i drömmen.
Jag finns till, men bara i fantasin.
Jag andas, men bara på låtsas.

Jag älskar, men bara på avstånd.
Jag blir förälskad, men bara i smyg.
Jag längtar, men bara i hemlighet.

Undrar om jag vågar leva innan klockan klämtar.
Undrar om jag vågar älska innan det är för sent.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-11 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP