Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han sa "hej vem är du"

los angleles all over me
men allt jag tänker på är honom
han skriver om tjejer sedan 90-talet
ändå är jag här, den han alltid letat efter
hans glasögon passar honom så jävla bra
enligt hans instagram så har han flickvän
men jag bryr mig inte
modelo från 7-eleven mitt i inatten och han svarar inte på mina sms
gitarriff fån helvetet
kom inuti mig och jag är din föralltid
månen är STOR ikväll




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-11-12 04:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
visst är livet jävligt ibland
som att i luften kasta en näve sand
och den slår tillbaka på käften


2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött