Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lidande


Lång väntan


Döden har inget namn
du kan ej rusa i dess famn
den finns där alltid vid din sida
men den vill aldrig se dig lida
Den här gången väntade döden en lång tid
du led oförmögen till allt
Din skäppa är ej full min vän
tills du förstår vad livet är
Idag rann allting ut i sanden
nu har de slitits alla banden




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-12 05:09



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fin text om livets allvar.
det här med rim är svårt, kanske speciellt om man har sorg och allvar i sin text. Det gör du bra.
Den här texten skulle Totta Näslund sjungit. Bra
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt