Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


din blick


Alla hjärtans dag

Min dag är din
din känsla förfinar

Vi denna dag
ser varandra med välbehag

Intet på jorden går upp mot din blick
den som jag en gång mötte och fick


© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-11 17:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint , min fru köpte en ask med Aroma hjärtan till oss. Gulligt
2021-02-12

  Sparvögat VIP
Så fina ord om kärlekens slöja...
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt