Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en krigare värnar om sin familj


En krigare

En krigare är alltid beredd

har en stadig blick

vässar sina vapen

är
ärlig
rättvis
ödmjuk

en krigare har lärt sig av sina misstag

är vis och orädd

är tacksam för vad han fått

en krigare värnar om sin familj
och ser till allas bästa

en krigare är villig att gå i döden för de sina

............... vi är alla krigare


© Bibbi Ahrnstedt




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-29 22:23



Bookmark and Share


    Klipparen
Kriga för det som är rätt och riktigt!
2021-02-04

  den nakna poeten
det som utmärker en krigare är hanns stora hjärta bra skrivet Bravo !!!
2021-02-03

  Maria Sundelin VIP
En krigare är beredd att offra sig själv
2021-02-03

  helenita VIP
den krigaren är en fredlig krigare,
det borde vi alla vara
2021-02-01

  ULJO
Precis. Vi är alla krigare
2021-02-01

    ej medlem längre
Tack; Jättefint
2021-01-30

  Sparvögat VIP
En sann beskrivning av en riktig riddare...
2021-01-30

  Solstrale VIP
Ett DNA jag ana i bilden, glaskonsten din, en krigare är rättvis och tar hand om, och skyddar... Finner det klart fint formulerat och väldigt underbart skrivet av dig!
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt