Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord kan vara och uttrycka


Ord

Ord kan vara och uttrycka

Lugnande
*
Befallande
*
Exkluderande
*
Kärleksfulla
*
Hoppfulla
*
Drömska
*
Förskönande
*
Längtansfulla
*
Poetiska
*
Harmoniska
*
Roande
*
Förlåtande
*
Hatfulla
*
Förnekande
*
Urskuldande
*
Inställsamma
*
Orättvisa
*
Skuldbelagda
*
Ångrande
*
Förnedrande
*
Sårande
*
Nedlåtande
*
Förtvivlan
*
Sorg
*
Skräck
*
Förfäran
*
Godhet

© Bibbi Ahrnstedt







Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-26 23:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En rubrik för varje ord, med insikter för vart och ett kan jag uppleva, och ett släktskap dem emellan... Det föder och väcker din skapelse!
2021-01-29

  Monika A Mirsch VIP
... och kluriga, finurliga, dråpliga, skåpliga, .. älskar din lista, ska ta den till min bädd under natten ...
2021-01-28

  Kungskobran VIP
Ord kan också vara
Försonande, föraktfulla, inkluderande, bejakande, ångestfyllda, skräckfyllda
tomma och underbart vackra
2021-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ord som påverkar oss, ljus och mörker, glädje och sorg.
Underbar bild, ögonfröjd.
2021-01-27

  Sparvögat VIP
Orden har makten att skänka både glädje och sorg som du vist tecknar ...
Din fina bild får våren att närma sig!
2021-01-27

  ULJO
Här har du hittat ord av betydelse och en fin bild dessutom. Fint.
2021-01-27

  Annie b'larsson VIP
Blommor kan bara göra mitt liv vackrare och gladare. Det var en fin bild.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt