Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev det en rosenträdgård


Väntan

Väntan
Du kan ej komma än sa döden till sin vän
än finns det mycket kvar att lära
känslor som
ondska, rädsla, men tacksamhet och medkänsla de största är
det är vad livet dig begär

först då kan du fråga
hur man kan släcka livets låga

du är så nära nu min vän
förstått allt du fått lära

åren blev många du tycktes äga tiden

blev det en rosenträdgård
blev det en härd blev det din värld
fick du de stunderna
blev allt du önskat som din dröm




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-12 05:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Livet är vad vi gör det till
drömmar måste människan ha
för att må bra
fast många med vantro betraktar innovatörer
för de är drömmare går utanför ramarna
fattiga äro inte de rika

fattigdom är de utan drömmar
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt