Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kärleken frodas i dess linda

Discjockeyn kommer in på scenen och sätter på
en platta
Helt plötsligt sprattlar det till i massor av ben
på dansgolvet där alla åt musiken
släpper lös sig själva
Så det är bara att hänga med i takterna och ösa på
Släpp lös alla sina hämningar
Alla sina känningar
En kille säger till sin kompis där de står vid baren
Har du sett de där två tjejerna som står och dansar
så sexigt där borta i sina fina färgglada klänningar
Ja, jag ser dem
Ska vi gå våga gå fram och flörta lite med dem
Jo, det gör vi

Men så är ju grabbarna också bara två små nyfikna
värmlänningar som är på besök inne stan
Ett par vanliga kisar som bara vill smaka lite på
livets goda
För deras slogan är ju
Låt kärleken frodas i dess linda
Och låt ingenting få hindra oss från att få smaka på den...

Ken Cassel
12/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-12 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel