Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förälskelse


Skimmer


Jag minns känslan
när min livskamrat försvann

som att falla utan skyddsnät

Då kom du mig till mötes
på vår levnadsstig

som en springare på vit häst

Jag ser på fotona från den tiden
vi ser så självklart sammanflätade ut

som om det alltid varit vi

Det som inte kan skönjas
mellan leendena
och den vackra naturen

är skimret som låg i luften
och i maggropen -
det osynliga kittet

Jag tror det kallas förälskelse




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-15 20:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP