Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en naturbetraktelse med aningen av naturalism men en del humor också


FROST-RIM anteckningar från Farstatrakten

Nu börjar isen sätta sig i stränderna vid Magelungen

och till mössa vantar grovskor blir man närmast tvungen

En joggare blir svett på ryggen näsan rinner utav frosten stungen

På bron jag möter gulvästklädda 5 årsbarn från dagis,

dom går försiktigt gör sen halt och läser sakta S V A G  I S  

Sen går jag in och spolar mina händer..tar en kaffekopp

i radion hör jag då Ravels Bolero som är känd

och mina sinnen vaknar opp


för medans benen värms så dansas  dansen i min kropp

det är  höstens plan såväl som livskoncept och hopp




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-15 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP