Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar


Om sorgen går sönder

Mina förluster

de där sorgkänslor

som inte syns men tynger

som får tårkanaler att flöda över

jag vet att jag måste vårda sorgen

för att det är mina egna känslor

jag måste vagga dem i min famn

hålla dem nära mitt hjärta

viskar, säg att det blir bra

säg... att det blir bra...

jag håller er hårt i min famn

vill inte tappa er så ni går sönder

skulle det ens gå att laga sönderslagna sorger?




Fri vers av Maiah VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-16 16:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ärren så sköra att då vind går över brister, sorg lever kvar
är liksom allt äkta
2020-03-29

  Hopplös själ
Fint!
Frågan som dyker upp oombett i min röriga själ efter den sista strofen blir:
Måste allt som går sönder lagas?
Kanske kan det vårdas ändå?
2019-12-23

  TT
Sorgvacker...fin!
2019-11-28

  Whero
Så fint skrivet och bra tänkt.
2019-11-17

  Lars Hedlin
JA bra frågeställning och känsla får mig att tänka till och känna starkt i beröring
2019-11-17

  Ulf Carlsson VIP
Sorgen har ett eget värde som uttrycks varsamt i dessa rader.

2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP