Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tänkt på?



Har du tänkt på något så smärtsamt.


Som.


Att.


Jag kanske inte behöver dig längre?


Du gör ju mig så fruktansvärt illa.


Varför skall jag ta den här skiten?


Jag är inte värd detta.


Du är inte bra för mig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2019-11-16 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP