Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden ställer till det som vanligt


Rigor Mortis och Pantera


Likstelheten brann upp som vanligt.

Men Rigor Mortis upptar fortfarande vissa sörjande.


Det var ett väntat kaos.

Och kaos blev det.


Jag bara såg på när det gick åt helvete.

Trots mina varningar.


Jag höll mitt löfte hårt.

Att hjälpa till.


Men nu är jag bara en hora som skall dra åt helvete.

Och vill bara åt hennes pengar.


Inte konstigt att jag tänker på min egen Rigor Mortis.


Och.


Lyssnar till Pantera.


Ensam igen.


Det är nog bäst så.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2019-11-16 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP