Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Battles and Trigger


Oavsett den förbannade döden som närvarade.


Återigen.


Blev jag triggad ner i ett hörn.


Av dig.


Sådant ohyggligt hörn.

Så utan anledning oerhört sårad.


Var får du allting ifrån!


Är jag värd detta?


Jag försöker ju bara att hjälpa dig.

I ditt töcken.


Och.


Förstår du inte?


Att trigga ner mig i ett hörn.


Precis som du gjort.


Är ingen bra idé.


Har aldrig varit.



För då vaknar något.


Ingen vill se.


Gud.


Vad jag håller tillbaka mina slag.


Tänk!


Om.


Jag skulle slå på riktigt?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2019-11-16 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP