Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter ensam på en flygplats.


Jag flydde från kärleken.


Den så skenheliga.


För att få flyga fritt.


Hon sa ”stick till jävla idiot”

Då stack den jävla idioten.


Och landade plötsligt i Hesa.

Och tittade ut över Kauppatori.


För hennes bullshit tar jag inte längre.


Kamphunden, ensamvargen.

Tar inte sådan skit!


Då bara drar Kamphunden.


För att få flyga fritt från allt skitsnack.


”Dina jävla dikter!”


Heter det.


Ok.


Testa mig!


Andra boken kommer.

Än mer brutal.


Och jag har varnat dig!


Lek inte med mitt liv!

Du kommer ingenstans där.


Känns mycket tydligt att skilsmässor och papper.

Har dansat klart.


Nu är det färdig dansat för mig!


Och nu testade du återigen mig.


Jag har ju personligen tagit beslut om bilbomber.


Och du är ju en bilbomb.

En annan typ dock.


Men din variant,

skadar ju även människor på avstånd.


En äkta känslomässig IED.


Och dem har jag fått nog av.



Så det är ett mycket komplicerat beslut.


Att lämna dig.


Men nu orkar jag inte längre.


Oavsett vems fel det är.


Jag är ju enligt dig,
världshistoriens största idiot och hora.


Förstå.


Och känn.


Att Kamphunden inte längre orkar.


Bära din smärta över livets vidder.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2019-11-16 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP