Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


avatarmetal.com


Avatar


Jag har följt dig.

Och hjälpt dig Jonas.

Detta vet du.

Och lyssnat på dina drömmar.

Och dina besvikelser i kärleken.

Under nätter när vi spelat sönder gitarrer.

Och Gud Jonas vad jag har tagit hand om dig.


Stories som fansen vill veta.


Men jag håller bara käft.


Inget någon skall veta.


När ni nu går upp och öppnar,

för Iron Maiden i Paris till sommaren.


Är jag den stoltaste.


Jag skiter i vad du gör.


Är bara så glad för att.

De drömmar du uttryckte.

När vi söp runt i mitt gitarrum.


Blev sanning.


Är så glad för din skull.


På riktigt.


Rock on Jonas Jarlsby!






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-16 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP