Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva låta dö

När Mike var ung och hans hjärta var som en
öppen bok brukade han säga leva och låta leva
Jo, det gjorde han
Men i en endaste handvändning förändrades allting
för nu säger han leva låta dö
Leva låta dö
För efter att hans närmaste blev mördade av gangsters
sådde de bara ett ont frö inom honom
Så nu gäller det för de alla att se upp, för när Mike väl
går till attack är han jävligt tuff
Inget snack om den saken
Men så är han också numera helt vaken
En som de inte bara kan ge en liten knuff, för att få
ur balans eller ens av banan
Så hämndens timme är numera slagen
Öga för öga, tand för tand..

När Mike var ung och hans hjärta var som en
öppen bok
Men det var då det
Tiderna förändras
För leva låta leva, eller, leva låta dö
Ja, det är den stora frågan numera..

Ken Cassel
17/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel