Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU




Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-17 07:17



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Den bokmärker jag. :-)
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal