Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvillande (1)

Ingen ska tro att en alt kan allt.
Ingen bäck är fylld av beck.
Betäckning är en samlagsbeteckning.
Blått är blott en av grundfärgerna.
En bocks spilta är en slags box.
Dricker man bor hamnar man på en bår.
En av elva kan vara en älva.
En vass egg är bra för att skiva ett ägg.
Vi fick mera gott när han hade gått.
Det är klart att han hann.




Övriga genrer av Nils-Ivar Lindström
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström