Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där ansiktet har jag sett förut

Det bara vet jag
Men jag kan inte placera vart ifrån, jag mitt
dumma fån
För jag kommer inte riktigt ihåg
Men så får man också många gånger bara upp
sådana där snabba flyktiga minnes frekvenser
i ens huvud ifrån ansikten som man kanske
någon gång i tiden har mött på
Och det alltid med känslan av deja vu
För det där ansiktet har jag sett förut
Det bara vet jag...

Ken Cassel
17/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 21:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det där känner man igen...då får man börja gräva i minnets arkiv...:-))
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel