Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste


Jag kastar mig
Ut
Fram
Förbi
Måste göra om
Måste göra rätt
Hinner inte
Måste vara lycklig
Kan inte sitta still
Stegrande
Måste vidare
Fort
Skynda
Måste vara bra
Ben som trumpinnar
Ilar
Måste vara stark
Jag har så bråttom
Eskalerande
Måste klara allt
Vara allt

De tror jag är




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-07-01 23:50



Bookmark and Share


  Spegelvänd
känner igen den där stressen, pressen. bra!
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP