Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förakt

Min själ blöder tårar
Som ingen kan se
Abstrakt
Ett öppet sår
I en illusion
Av helhet
Själens dysplaci
Tankens melankoli
Och kroppens apati




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-07-02 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP