Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dina ögon

Hur de lyser
När du ler
Dina ögon säger
Så mycket mer
Än dina läppar
Dina ögon
Kan inte ljuga
Och jag har sett
Att du älskar mig
Och därför
Älskar jag dina ögon
Mest av allt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 839 gånger
Publicerad 2006-07-02 00:16



Bookmark and Share


    prinse$$an
fint, gillar sättet du har skrivit den på, ögonen säger väldigt mycket..
2006-07-02

  Madjori
Så sant...den som kan läsa ögon....
ser själens hemlighet...
både på gott och ont..

Jättefint skrivet.. gillar den starkt...
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP