Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lätt att bli kär i någon

Kalle säger glatt till publiken
Jag är så glad att få vara med er här ikväll för ikväll
ska jag förklara för er alla allt vad kärlek
handlar om

Så till och börja med så behöver jag dig och dig
Du där som är en kille och du där som är en söt tjej
Kom upp till mig här på scenen
Kom igen nu, ta och rör på benen
( när de väl har kommit upp scenen börjar Kalle
att sjunga )

Kärleken kommer och går då den lämnar spår
efter sig i ens själ
Ibland så skrattar man tillsammans åt allting
Ibland så gråter man tillsammans åt allt
och ingenting
Ibland då man går skilda vägar då allting känns
så himla fel släpper man ganska lätt en liten tår
över att det inte fungerade sinsemellan
Men det är ju så lätt att bli kär i någon för att sedan
gå rätt i fällan med alldeles fel partner
Innan man verkligen har lärt känna varann
Tra-la-la la-la...

Det är så lätt att bli kär i någon
I vem som helt
Längre än såhär blir den tyvärr inte!

Ken Cassel
19/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-19 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel