Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månbränder

 

Du förstår väl min älskade vän

att jag alltid vill känna dig

och att jag ständigt vill beröra dig

jag vill skapa våra månbränder

just nu här och i hela natten

vill fylla alltet med vår kärlek

 

jag kan se din vackra kontur

hur den avtecknas mot fönstret där i mörkret

jag ligger här och ler lyckligt för mig själv

sakta sträcker jag ut min hand

och nästan nuddar din hud

mitt hjärta bultar av en djup åtrå

 

jag kan höra dina tunga andetag

ja faktiskt ...du till och med sover vackert

du är mitt eget hjärtas hjärta

så jag böjer mig försiktigt fram

fylld av ömhet viskar jag i ditt öra

...jag älskar dig min vän

 

 Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-21 09:36



Bookmark and Share


  ULJO
Fin kärlekspoesi detta. Gillas "Månbränder"
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP