Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthärda!

Har gått en runda

mår oförskämt bra,

sista biten var

jag trött!

Nu väntar bara

skriftens ord

å en hälsning

ifrån mor!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-21 18:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Även om man blir trött så är det skönt att vara ute lite...finfint...
2019-12-02

  Poeten Salvador VIP
Ett brev, optimistisk ton
2019-11-23

  Bibbi VIP
Text som berör.
2019-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar en fin och innehållsrik dag.
2019-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt att du mår bra!
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy