Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strömmande tid




Tiden som strömmande


tagit sig fram


genom mina ådror


Fyllt mig med kärlek


Fyllt mig med förståelse


av livets ängar


Tiden som lagrar mig i ett


gudomligt vin


I livets steg


I med och motgångar


Väljer jag nu att föras framåt


I min egen lycka


  




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-11-21 20:22



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi vill ju vara lyckliga å runt hörnet står det gudomliga, inte bara i vinet!
2020-09-04

  aol
Underbart ömt vackert skaldar du här på ett djupt berörande sätt
2020-08-23

  morgonstjärna VIP
din kloka livssyn och kommentarer var viktiga här. God fortsättning
2020-06-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fin och positiv syn
på livets gång.Bra.
Kram TBG.
2019-12-15

  Nils-Robert
Så vackra rader om livets stege
2019-12-01

  Anya VIP
Mycket fint med existentiella toner.
2019-11-28

  ULJO
Briljant skaldat
2019-11-25

  Lottie Ålhed VIP
Det egna valet vackert formulerat och hoppingivande
2019-11-24

  Karina"Kia"
Så underbart att kunna se sitt liv i backspegeln med så underbara ord du sätter till livets allt,kunna bli klok,förstående och ödmjuk till sitt egna liv.. stor applåd!

Så otroligt vackert skrivet om hur åldern är värd att berömmas när erfarenheten till liv fylls på som att lagra ett njutbart gott vin!
Gillar denna starkt och denna tar jag med mig,Tack!
2019-11-23

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat :)
2019-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
Förhoppningsfullt ger oss årens gång mognad
och särskilt så när man tar ansvar
i med och motgång
väljer att föras framåt
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP