Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Idag är en sån dag.
Jag ligger ner och dör.

Jag saknar en poet
Hans ord bar mig
Jag trodde de lyfte mig till skyarna
Sån grymhet
Att skära upp någons hjärta
Dricka av dess essens
och livskraft
Han ord var tomma
Hans löften saknade fundament
Han byggde mig det vackraste luftslott jag någonsin sett
och klädde det med ord som glittrade och trollband mig
Alla som gömmer sig i mörkret är vampyrer
"jag är ingen vampyr"
Och mitt gensvar var en skämtsamt skratt
Du parasiterade
på min lätthet

Jag trodde jag var buren
Men det var inte sant
Jag låg hela tiden
på samma plats där jag nu är liggande
I väntan på att döden äntligen ska sluka mig
hel




Prosa av AuroraCecilia
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-22 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastisk.
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia