Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuin tuuli/ som en vind

 

Henkeni yhtyy tuuleen

pehmeämmin kuin valkean linnun siivet

murtaen maailman esteet

Tuuli tuule hiljaa

tuule vierelläni

anna yhteys maailmankaikkeuteen

 

 

Min ande förenas med vinden

mjukare än den vita fågelns vingar

bryter världens hinder

Blås mjukt vinden

följ mig nära

knyt mig till världsalltet

 

 

 

 "gunnar s"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-22 14:15



Bookmark and Share


    carinamnm
Mycket vacker!
2020-04-17

  Thomas Widemark
Magiskt vackert!
2019-12-06

  Gunnar Hilén VIP
Så vacker !
2019-11-23

  Niliboy
Fin
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP