Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fått dåligt besked


Skratta eller gråta

Någon tror de vet
någon skriver att de vet.

När folk tolkar
på egna vis
träffar en en gång
och tror de vet allt.

Ska man skratta eller gråta
när sanningen
och det som beslutas
är två olika saker.

Tur att man känner sig själv bäst
så man kan ignorera felaktigheter
och finna styrkan
att gå vidare.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-22 14:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så sant bra där vännen .) kram
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson