Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… och somliga går genom …


Dolda universa

Så mjuk att beröringen undflyr kroppen
så stark att alla gränser bryts
(som en vibrerande sträng vilken binder ihop universum)

... kärleken ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-22 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik