Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… och somliga går med trasiga ...


Existenser

En gul ros lades vid mitt hjärta
dess törnen slet sönder artärer
som färgade gult till rött
i pulserande kaskader
en blodfärgad solnedgång
på vittrande kronblad

en kyss slet sönder min mur
som föll över minnens kistor
där de gömda i känslors krypta
blev krossade till stoft
under mjuka läppar
med vässade tänder

att blind vandra i mörkrets riken
där blir nyanser av ljus
de beröringar
smärtan av törnesnår
och vampyrbett
skänker som bevis
på existens





Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-11-23 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik