Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analyser

Jag väger varje ord
För att det inte
Ska göra för ont
När de faller på mina tår
För trots att jag
Överanalyserar
Och funderar
Så har jag foten i munnen
Och trampar i klaveret
Om igen

Det är nått som är fel
På kopplingen
Mellan tanke
Och ord




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-07-02 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP