Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej...


Jag tappade all tro
På dig
Och oss
När du sa
De där orden
Förrädiska ord
Som bara
Orsakat smärta
Och tårar
I mitt liv

\"Jag lovar\"

Lova aldrig
Någonting
För inget
Som blivit mig lovat
Har hållits
Endå letar sig
Orden in
I hjärtat
Och stryper blodtillförseln




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-07-02 03:59



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Ja det är ett fint ord, men det är samtidigt ett farligt ord.
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP