Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyans

Jag har sett ett spår
En nyans av någonting
I dina ögon
En liten strimma
Som man måste vara nära
För att se
Jag tror det var kärlek
Som glimmade till
Där djupt inne
I dina ögons djup




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-02 04:04



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Skönt skrivit Knastroll !!!

Förlösande rader om det där

ögonblicket när man ser något

hända i en anna mäniskas ögon!

Ja nog var det kärlek det

känner man!

Hopas att det blir en fortsättning!

MVH Dan


*****************************
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP