Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Omvänd er!"

"Omvänd er."(Martin Luther King)

 

En stor kämpe var han,

värderade människovärdet

dog i ett uselt mord,

han kan aldrig dö

andens kraft lever

uppmuntrar än idag

"Omvänd er!"

Ja, låt oss göra det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-23 21:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra uppmaning...
2019-12-02

  Bibbi VIP
Viktiga ord.
2019-11-25

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk man ville förändra världen!
Väl värd Fredspriset.
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy