Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen ingen känner.

Ingen känner mannen med råden.
Jag tror jag bränner ner gården.
Låter allt vara ett exempel av det som inte bör vara.
Lite sådär som att besvara och bevara.

Du kan möta mig vid äppelträdet av tröst,
där jag ger dig frukt för att dämpa känslan i ditt bröst.
Följa sin inre röst.
Stegen visar vägen till allt,
varför blåser vinden så kallt?




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-11-24 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords