Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på så vis


Jaså


Jag anförtroddes:

"Sonen ska hämtas ikväll
han är hos sin pappa nu

jag måste hämta honom
innan nya frun kommer hem

man vill ju inte bråka liksom

Jag jobbar mycket den här veckan så
det blir min mamma som får
ta hand om honom på dagarna

och nattis på nätterna

På fredag ska jag lämna honom igen
Gud så trött jag är
så skönt det ska bli när han blir äldre

och själv får välja var han vill bo"

"Jaså, på så vis"
svarade jag
men tänkte inom mig:

Stackars barn




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-11-24 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP