Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt vackra land

Svensk sommar är underbar
då börjar min semester i juli
att bila över dalarna och norrland
är det vackraste man kan uppleva

Hyr alltid en stuga vid kusten
att kliva upp och se havet
glittra av solen höra måsarna
skria efter fiskebåtarna

Ja mitt hjärta klappar för
Norrland ja vår svenska
sommar är mig väldigt
kär

För i norrland min kära
mor är du begravd
varje sommar åker
jag alla mil för att lägga
blommor på din grav

Vägen dit är lång furtio mil
är det dit men för mig skulle
du få bo på månen
skulle ändå åka för jag älskar
dig min mor






Fri vers av Ann-christin
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-07-02 09:32



Bookmark and Share


  Bysmeden
Mycket vackert...ty frid och frihet är skogar och ängar och alla små nära ting, som för många är ingenting...en kram får du också...!
2006-07-19

    ej medlem längre
Vet känslan...min mor ligger begravd i Ljungby men ändå tvekar man inte att åka dit för att lägga blommor på hennes grav, för kärleken finns kvar.
Håller med dig om att Sverige är underbart vackert i sommartid...ser fram emot det du beskriver om två veckor
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin