Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du visar men talar olikt

Alla liv faller ihop med varandra
vi söker någon att belamra

Är jag gammal och inte minns rätt
eller är det verkligen som jag sett

Numera finns inte den verlkighet jag minns som ärligheten
folk \"spelar\" varandra ja det verkar som alla på denna planeten

Även dem som genuint funnit varandra och finner kärlek
\"spelar\" men så klart sen känner svek

Eller är det bara jag
som varit borta ett tag

som inte förstår leken eller varför man behöver göra så
händer det mig känner jag inget mer än att vilja gå

så finns det ingen mer än lilla mig
där ute som känner likadant säg

är jag ensam med att uppskatta det enkla
då jag anser att pirret kan man få utan att tänka

på hur man ska göra för att dra ned en person
för att sedan höja igen i ren erektion

ja det händer mig
att jag vill säga JAG ÄLSKAR DIG




Fri vers av Fredrik78
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-07-02 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78