Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs gärna


Förälskad

som en fjäder som ungefär som en fjäder
fast kanske som hundra det bara känns så
mycket som penseldrag som
silkeslent hav som
äsch jag vet inte
oro och sånt också
svårt att sova svårt att äta svårt att tja…
jag vet inte
knivar man ba jaha aj oj okej hundra knivar hur ska jag
inuti det känns liksom tungt och lätt beror på när och var och ja
du ba
Vad fin du är idag
ja ba jaha okej oj det bara snurrar nu det bara gungar mår illa sjösjuk åksjuk
svärmerins berusning allting ba
oj
aj
okej
som en fjäder när du ba
Hur mår du
ja ba
Bra
fast jag vet inte
dina ord som plåster och rispande nålar
du ba gräver och jag bara går under
och vad synd att det inte finns distanser i hjärtat
då kanske jag skulle ha chansen att
överleva
hur kan du vara så
jag vet inte
jag är förlorad i dig




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver