Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla


Hej, flytta inte till Paris

Hej
Flyttar du till Paris
Välj inte mig för min skull
Jag älskar dig bara så djupt som ingen annan
Jag vet inte
Kommer du hem snart?
Den grönaste av vårar
Du höll mig
Hej
Dina kläder i linor över taket i ditt rum
Saliv som snigelspår över huden
Du ba:
Hur kan du vara så söt?
Liljor på bussäten
Händer i hår
Plåstrade om ett sår
Gav mig tio nya
Du ba:
Får jag kalla dig älskling
Silkeslent hav
Rödvinsläppar
Hej
Flytta inte till Paris
Välj mig

Jag måste ha råd att besöka dig
Paris
Stockholm
Du skulle lika gärna kunna bo på mars
Synd att det inte finns några distanser
I hjärtat
Då kanske jag skulle kunna
Överleva
Jag menar
Hur illa är det egentligen
Vi skulle kunna sitta där på
Bysis, Rival, Oljebaren
Snö som puder över
Blommande förälskelse
Under lyktstolparna
Paris
Stockholm
Du skulle lika gärna kunna vara död

November
Svärmerins berusning
Du ba
MIN KÄRLEK FÖR DIG ÄR OKOMPLICERAD
I sängen bland lakanen
Gårdagens smuttstvätt
Brödsmulor
DEN ÄR OFÖRKLARLIG
Fingrar som penseldrag
över vadderad höft
OCH DÄRFÖR DET FINASTE JAG HAR
Bokryggar på fönsterbleck
Jag lovar vi skulle kunna vara
Var som helst

Hej
Flytta inte till Paris
Välj mig
för min skull




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver