Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om vatten

Drömmer om eld
Det brinner visst i knutarna så fram med pumparna
och stryp sen all luft
För som det ser ut här så kommer det att bli tufft
då elden sprider sig hela tiden

Drömmer om kärlek
Drömmer om hat
Drömmer att jag får de båda serverat på ett riktigt
snyggt fat
Men osäker som jag blir vet jag inte om jag vill ha det
Vill inte göra någon något illa
Vill inte heller ha ont
Vill ju bara kunna skratta och vara glad varenda dag
Sedan så vaknar jag tillbaka till verkligheten igen
Vilket är bra då jag tar mig ett glas vatten...

Drömmer om vatten!

Ken Cassel
28/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger
Publicerad 2019-11-28 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel