Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Francois de Sales!


Den ensamme poeten

Huga ligen det snöar

poeten fryser om kinden

nu när vintern griper 

finns det inget val

Måste motionera

Hemma är det bra,

Där han försöker

pränta ner en rad

Men ingen vill ju

läsa..

Skriften är hans

stora tröst,

hans andliga

förkofran,

Den han litar

till, och

lipar inte sill!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-28 18:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet.
2019-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Visst känner man sig ensam ibland, men jag tycker att det hjälper en hel del att själv skriva men också läsa det andra skriver...
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Man måste ta hand om både kroppen och själen, vilket du förmedlar i din text!
2019-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Hopp och förtröstan i din fina dikt!
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy