Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund

När solen har slocknat
Och stjärnorna tänds
Det är den tid
Då John Blund till oss sänds

Han bär under armen
En säck full av sand
Den sanden för barnen
Till drömmarnas land

John Blund, han kommer
Med sitt paraply
Han smyger så barnen
Ej hinner fly

Ty barnen skall sova
Natten lång
Och somna till vindens
Vaggvisesång




Fri vers av Flisa
Läst 1065 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-02 15:31



Bookmark and Share


  To
Jag säger bara det, den här är vacker den! :)
2007-10-11

  Arro
wow du är ju rysligt bra, få dikter blir bra med rim tycker jag men den här ska vara så som du skrivit den!
2007-01-14

  Lill_poeten
Asså, åh, en ny favorit. Denna borde läsas för barnen, medans John Blund gör sitt jobb. Du kan gå mkt långt med dina texter!
2006-12-19

    Cintia
Vilken fin dikt!
2006-11-01

  Madjori
Helt i min smak...blir alldeles lycklig då jag läser denna dikt.
Tur att jag hittade din sida...
2006-09-01

  Mareld
Vacker! Så att jag vill läsa den för mina barn vid läggdags.
2006-08-27

  andreawolf
fin..önskar att han fann :D
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Flisa