Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det är ju dig som jag älskar

 

 

Förlåt men jag vacklade ett tag

 

 

en tid av svaghet

en tid av lust

en tid av berusning

en tid av känslor

 

 

men jag börjar komma tillbaka nu

 

och nu är jag här igen hos dig

 

bara hos dig




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-02 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan