Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell


Du är inte konstig,
du är bara så speciell.

Du är inte hopplös,
du är storartad.

Du är aldrig fel,
du är så rätt man kan bli.

Du är inte ful,
du är den vackraste på jorden.

Du är inte otillräcklig,
du är allt man kan önska.

Du är inte falsk,
du är den enda sanningen.

Du är inte ett misstag,
du är den stora kärleken.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-30 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP