Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dundrar in

Vi dundrar in i Julmånaden och har just tagit oss igenom den märkliga Svarta Fredagen.
Det klirrar i kassapparater. Kontokortsläsarna går varma.
Kort sagt:
hjulen snurrar för fullt i Konsumismens apokalyptiska tidevarv.
Hallelujah!
Och
samtidigt
vid Kapitaltaret
med uppsträckta händer
står Överstepräster
välsignande Hela Alltet.

Bjällerklang.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP