Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man inte

Om man inte deltar i några flöden, där ettorochnollor väller fram, kan man inte heller därstädes bli hatad - man går annorstädes med egen oskymd sikt
väljer själv sina lakan
fri till sinnes i morgonstund




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-12-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP