Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅTTFÅNGAREN I VITTINGE

Nu är dom här! En invasion av de hungriga skogsmössen
härjar i huset. Fällorna med ost ratas, i stället är deras
aptit på solrosfrö desto större. Den stora påsen med 18 kg
solrosfrö blev söndertuggad i botten. Listigt nog spred de
ut skalen bakom köksbordets kant som vette mot väggen.
Sent omsider upptäckte jag deras högar av skal där.

Shit alltså !
Nu blir é krig alltså...era lymlar!
Tre olika modeller av fällor laddades med frestelser.
Ost i den klassiska modellen, solrosfrö i en burliknande
konstruktion, å en katapultliknande variant med olika
matbitar.
Ostfällan tog bara 2 st, buren säkert 10 st, katapulten
2 st, åååå min nya flickvän Molly knep faktiskt 3 st....
jaa hon är en hund förstås. Hon sprang upp på natten
när det hördes prassel i köket.
Shit alltså.....en bättre flickvän kan man inte få.

De rackans krabaterna kilar i min nya tilläggsisolering
å smiter ut nå´n stans. När jag flyttade fågelfröpåsen
till WC:n på övervåningen.....jaaa faeeeen då tog dom
sig dit i stället.
Shit alltså.....undrar om jag kommer att besegra dem.
Nu har jag fångat 17 st av dem. Får nog skaffa en
innerkatt. Min ladugårdskatt Trasan kommer ju aldrig
in å tar dem. Han myser hellre i isoleringen av gullfiber
som är staplad i ladan.
FÖRBANNANDE MÖSS....shit alltså!!!




Gurra




Prosa av gunnnar nylund VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-03 12:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Sjutton gubbar!! 17 stycken? Menar du det? Skaffa 18 katter snarast! Oj vad jag skulle skrika, jag skulle fira jul stående på en stol! Puh! Hoppas du får bukt med invasionen!
2019-12-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Invaderad av dessa klassiska överlevnadskonstnärer,går människan bet,de sägs till o med kunna överleva kärnvapenkrig.
Darwins tes om den starkares överlevnad,är nog inte till människans del så väl anpassat.

Själv har jag sex katter som skyddar min borg ifrån dessa allätande Gargantuas.


2019-12-03

    Sefarge VIP
Ett problem med dessa
Invaderade inhemska
Ovälkommna "Odjur"
Som skitar o sabbar
ner. Oljuds-apparater
För 700kr brydde de
Sig inte ett dugg om!
Och knappt ens fällor
Gift verkar tyvärr vara
Det enda som biter. ..
Lycka till med ditt
lilla krig mot ill
-battingarna. ..


2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP